John Dennis

 

DE MELANDO'S
Chris & Frank vormen samen het professionele zang en accordeonduo “De Melando’s”.
Ze zijn “Uniek” omdat ze beiden zowel vocaal als instrumentaal steeds voor de juiste sfeer kunnen zorgen.
Hun optredens zeer afwisselend en eigentijds.
Met "De Melando’s" op het podium stijgt de ambiance ten top!
Evi Goffin

Evi Goffin werd bekend als originele zangeres van “Lasgo”. 

Met een verkoop van meer dan 2,5 miljoen cd’s over de hele wereld staat ze in de top 20 van best verkopende Belgische artiesten aller tijden. 

Zes jaar lang toerde zij van het ene continent naar het andere. 

Na een succesvolle periode in de schijnwerpers besloot Evi zich enkel nog te richten op haar gezin en ging achter de schermen werken als zangcoach en studiozangeres.  
Nu 15 jaar na haar eerste monster hit “Something” is Evi terug van weggeweest en besluit ze vooral de Nederlandstalige toer op te gaan.

Begin 2015 kwam haar eerste single “Kus Me” uit en hiermee scoorde ze meteen een nummer 1 hit in de Vlaamse top 10 van Ment-TV. 

De single stond ook wekenlang in de Vlaamse Ultratop 50 met een nummer 6 notering als hoogste positie.

Binnenkort verschijnt een nieuwe single gevolgd door een eerste Nederlandstalig album. 

Evi Goffin is een topzangeres die met haar jarenlange ervaring en uitgebreid allround repertoire te boeken is voor alle feesten, festivals en seniorenshows.

www.evigoffin.be

Dennie Damaro

Dennie Damaro (44) staat al bijna 30 jaar op het podium en is een aanrader voor elk feest. 

In de jaren ‘90 was hij al een paar keer te gast in “Tien om te zien” en scoorde hij ook in Nederland al enkele hits, toch kwam zijn allergrootste hit en doorbraak pas in 2012. "Het Schlagerlied" stond 15 weken genoteerd in de Vlaamse Ultratop 10 waarvan 2 weken op nummer 2!
Begin 2013 gaat hij een samenwerking aan met Paul Severs en beide artiesten zingen drie duetten de Vlaamse top 10 in. Tot op de dag van vandaag staat Dennie stevig in de belangstelling en halen alle singles vlotjes de hitlijsten. Ook zijn professionele clips zijn in hoge rotatie veelvuldig te zien op de Vlaamse muziekzenders. 
Vanaf nu is zijn nieuwe album “Geluk is niet te koop" overal verkrijgbaar en zijn nieuwe single “Ik Breng Geen Bloemen Voor Je Mee” in duet met de bekende stellingbouwer Michel Van Den Brande (The Sky Is The Limit) staat al weken in de Vlaamse Ultratop 50 en is goed op weg om een dikke hit te worden. 

Dennie Damaro is met zijn warme stem, prachtige liedjes en jarenlange ervaring trouwens een veel gevraagde artiest voor feesten, carnavalszitting, schlagerfestivals en seniorenshows.

www.denniedamaro.be

Paul Severs

Paul Severs voorstellen is haast niet meer nodig want iedereen kent deze Vlaamse zanger ongetwijfeld.
Met zijn grote hits "Zeg 'ns Meisjes", "Ik Ben Verliefd Op Jou", "Geen Wonder Dat Ik Ween", "Oh Little Darling" en vele anderen zal hij het schlagerfeest zeker in vuur en vlam zetten!
Voor de gelegenheid breng hij in Londerzeel ook enkele duetten met zijn collega Dennie Damaro o.a. hun hitsingle "Marieke".
Opgelet voor alle fans want Paul Severs staat al vroeg op de avond op het programma.
Marc(elleke) Gerets
Lachen gieren en brullen met hilarische typetjeskameleon Marc(elleke) Gerets.
Marc is een man uit de streek en heeft de laatste jaren tijdens zijn vele optredens al heel wat ervaring kunnen op doen.
Hij toert al enkele jaren rond in Vlaanderen met zijn succesvolle komischeshow "Oedeoetem 'et".
Heel wat bekende typetjes uit zijn show zullen in Londerzeel tijdens het schlagerfeest op vrijdagnamiddag zeker de revue passeren.